Necrològiques

Recordant una dona extraordinària

El passat 23 de desembre ens va deixar a Lloret de Mar la Roser Martínez i Carol, una d'aquelles persones que fan que aquest món nostre sigui cada dia millor. Excel·lent mare, àvia, amiga, voluntària i catequista, era, per damunt de tot, una meravellosa persona, pura bondat.

La Roser transmetia pau i serenor al seu voltant, i sempre amb un somriure a la cara. Tots i totes els que l'hem conegut i hem treballat amb ella ens sentim molt satisfets de tots els moments que hem viscut i compartit.

Ha treballat com a voluntària de l'Associació Catalunya contra el Càncer a l'Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar des del començament d'aquest servei fins al passat mes d'octubre, i ha participat activament en tots els actes que la nostra associació organitzava a la nostra vila.

Era catequista en tots els fets de la seva vida diària, i aquesta fe que vivia la transmetia a tots als nens i nenes i als pares i mares de la catequesi.

Roser, et recordarem sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia