Necrològiques

Mn. Agustí Vila i Giró

Rector de Castell d'Aro i ànima del pessebre vivent de la població

Mossèn Agustí Vila i Giró, que era l'ànima del pessebre vivent de Castell d'Aro, va morir el dia 30 de desembre a l'edat de 80 anys.

Mossèn Agustí era una persona molt coneguda pel seu caràcter proper i distès, per l'afabilitat i la proximitat a la gent i pel fet d'haver estat l'ànima del pessebre vivent de Castell d'Aro, que durant aquestes festes de Nadal ha arribat a la 55a edició. Mossèn Agustí Vila va ser el pregoner de la festa major de Castell d'Aro el mes de setembre passat.

Mn. Agustí Vila va arribar a la parròquia de Castell d'Aro fa 48 anys i, des de l'any 1967, i durant més de 30 anys, va estar al capdavant de l'organització del pessebre. Vila va rellevar mossèn Gumersind a la parròquia de Castell d'Aro i també va assumir la tasca que havia començat vuit anys enrere el mateix mossèn al pessebre.

La celebració de l'enterrament serà dijous, dia 2 de gener, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Castell d'Aro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia