Necrològiques

Un record per a en Joan Estañol Carreras

Ha mort en Joan Estañol, el que fou alcalde de Camós durant 20 anys. En Joan de Can Met, com també era conegut popularment, va ser un home que gestionà l'alcaldia del petit poble de Camós amb entusiasme i gran voluntat. En Joan formà part d'aquella fornada de polítics que foren capaços de sacrificar la feina pròpia per dedicar-la a l'Ajuntament, era d'aquelles persones que entenien la política com un servei al poble. Encara que ja coneixia en Joan d'anys enrere, vaig tenir l'ocasió de tractar-lo més bé com a treballador del Consell Comarcal, i em vaig adonar que la seva persistència i el seu esforç podien ser eines tant o més eficaces que no pas grans estratègies o dissenys organitzatius. Segurament que en aquells anys un poble com Camós necessitava gent com en Joan que no havien tingut temps de formació política, però anaven per feina.

El meu record i agraïment per les vegades que li vam consultar fets i episodis relacionats amb Camós, sempre s'hi podia comptar. Fou un bon testimoni de la història recent del poble.

(*) Miquel Rustullet és activista cultural banyolí

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia