Necrològiques

Mossèn Antoni Rubio i Barés

Prevere de la diòcesi de Terrassa i rector de les parròquies de Llançà, el Port de la Selva, Portbou i Colera

Mossèn Antoni Rubio i Barés va néixer a Manresa l'1 d'agost del 1955. Després d'haver cursat els estudis eclesiàstics al seminari major de Barcelona, va ser ordenat prevere el 20 d'octubre del 1991 a l'església parroquial de la Mare de Déu de l'Esperança de Mataró.

L'any 1993 va ser nomenat rector de la parròquia de Sant Joan Baptista de Santa Coloma de Gramenet. Més tard, l'any 2002, va prendre possessió com a rector de les parròquies de Llinars del Vallès, Sant Julià d'Alfou i Sant Joan de Sanata. L'any següent va ser designat administrador parroquial de Sant Sadurní de Collsabadell.

Amb la creació de la diòcesi de Terrassa, el 15 de juny del 2004, va quedar incardinat com a prevere. L'any 2005 va ser nomenat rector de les parròquies de Cardedeu i de Cànoves, i l' any següent, de Vilardell i de Santa Susanna del Montseny. L'any 2009 va ser nomenat rector de Sant Esteve de Ripollet.

A més dels càrrecs parroquials, va ser delegat episcopal de Confraries i Germandats entre els anys 2005 i 2009, arxipreste del Montseny l'any 2005 i assessor espiritual de la FECAC del 2009 al 2011.

Amb el permís del bisbe de Terrassa, des del 2011 col·laborava amb la diòcesi de Girona fent de rector de Colera, Llançà i Portbou, i des del 2013, també com a administrador parroquial del Port de la Selva i encarregat de la Vall de Santa Creu.

Mossèn Antoni Rubio va morir el 10 d'octubre. L'enterrament se celebrarà aquest dilluns 13 d'octubre, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Feliu de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia