dissabte, 12 de desembre del 2015

R.COLL INICIA LA SEVA TRANSFORMACIÓ A I.S.COLL

La marca R.Coll iniciada el 1969 acaba d'iniciar el seu procés de transformació passant de R.Coll a I.S.Coll (Instal·lacions i serveis Coll).

R.Coll, empresa referent en sistemes de fontaneria, electricitat, calefacció, gas, climatització i ACS per a la llar, presenta la seva nova marca I.S.Coll que serà emprada a partir de gener de 2016 com a ensenya comercial.

Després de 47 anys d'història lligada a l'empresa R.Coll (fundada per Ramon Coll i Pou l'any 1969). 

A partir de 2016, serà I.S.Coll la marca que onejarà aquesta nova etapa. 
En els últims anys R.Coll ha experimentat múltiples canvis, coincidint amb una època de gran evolució del sector de la calefacció, on la cerca d'una millora contínua en l'eficiència energètica s'ha convertit en la tendència imperant. 
Des de la empresa s'ha treballat intensament per incorporar els equips de condensació en les llars, sense oblidar l'auge experimentat per l'ús d'energies renovables, especialment l'energia solar tèrmica, d'ús quotidià en milers de construccions del nostre país.

El sector ha evolucionat, i l'empresa R.Coll ha estat una de les signatures que ha contribuït a aquesta revolució. De ser una part d'una empresa local, comarcal i de provincià, especialitzada en un sector diferent que és donar servei, aprofitant la tecnologia i la capacitat d'innovació que tenen les noves generacions ha posat a la seva disposició per renovar totalment la seva oferta de producte i mantenir el seu lideratge al mercat. 

La nova marca I.S.Coll arriba per expressar de forma clara i contundent aquesta evolució, preparant l'empresa per respondre a les necessitats del mercat actual i futur, partint de l'aposta per la constant innovació. 


diumenge, 29 de desembre del 2013

R.COLL - EVOLUCIONA -

R.COLL evoluciona en la prestació de serveis cap a la satisfacció al client.

En aquesta línea, R.COLL duu a terme una diversificació estratégica mitjançant uns valors que ens possibiliten diferenciar-nos amb exit:

Tracte personalitzat al client.
Instal·lació de productes de primer nivel.
Som instal·ladors de les principals marques del mercat.
Atenció personal especialitzada els 365 dies de l'any.
Des de R.Coll oferim solucions als nostre clients.

Especiliastes en els camps:
Electricitat
Fontaneria
Calefacció
Aerotherma
Aigua Calenta Sanitaria
Climatització
Gasoil
Gas
Domótica
Energies renovables
Bombes d'aigua de tot tipus
Obra publica i privada
Fotovoltaiques
Biomassa
Eficiencia energética
Reg
Piscines


Pots contactar amb nosaltres amb totes les maneres possibles:
Presèncialment
Telefonicament
Per mail
O sistemes gratuits de missatgeria (Whatsapp, line, ...al 670063410)

dissabte, 23 de març del 2013

R.COLL INSTAL·LADOR DE RADIADORS JAGA - THE RADIATOR FACTORY - RADIADORS DE BAIXA TEMPERATURA

Calefacció, refrigeració i ventilació

A través dels anys, Jaga - the Radiator Factory i R.Coll, han demostrat ser pioners en la indústria de la calefacció. Jaga investiga noves solucions que s'adecuen a les exigències del mercat i desenvolupa noves línies de productes que ens fan destacar en camps com l'estalvi energètic. I R.Coll instal·la de la millor manera i discretament (evitant la visbilitat de tubs) d'aquests radiadors.

La renovació d'aire en l'àmbit domèstic i públic, a baixes temperatures d'impulsió són les adequades a sistemes solars, calderes de condensació, bombes de calor i geotèrmiques, radiadors d'alta seguretat en obra pública, sistemes fred-calor i uns altres que ens destaquen enfront de les clàssiques solucions de calefacció.

Tot això per generar el millor estalvi energetic.





dissabte, 26 de gener del 2013

LAMPISTA SANT CEBRIÀ - INSTAL·LADOR SANT CEBRIÀ

Dades de l'empresa / Datos de la EmpresaNom/Nombre: R.Coll - E.Coll

Telèfon mòbil /Teléfono móvil:
610617333 - 670063410

Direcció /Dirección:
Avinguda Maresme, 29

Telèfon: 937630064

Població / Población:
08396 Sant Cebrià de Vallalta

e-mail: eloiiii@hotmail.com

Servei / Servicio:
Electricitat, Fontaneria, Calefacció, ACS (Aigua Calenta Sanitaria), Climatització i Gas
Electricidad, Fontanería, Calefacción, ACS (Agua Caliente Sanitaria), Climatización y Gas

Web:http://wwwrcoll.blogspot.com

Paraules de recerca / Palabras de Búsqueda:
-Lampista, electricista, maresme,  reparador de rebentades de canonades d'aigua, fuita fuites fuges de gas, radiadors, caldera, calefacció, xemeneia, gas-oil, gasoli, placa solar, aigua calenta sanitària, aire condicionat, climatització, ventilador, ventilació, gas, cuina, campanes, sant cebrià etc.
-Lampista, electricista, fontanero, maresme, reparador de reventones de agua, fuga de gas, radiadores, caldera, calefacción, chimenea, gas-oil, gasoil, placa solar, agua caliente sanitaria, aire condicionado, climatización, aire acondicionado, ventilador, ventilación, gas, cocina, campanas,  "sant cipriano ", etc.

Instal·lador de les millor marques del mercat / Instalador de las mejor marcas del mercado:
ABB,ACUSTER, ARCO, AVK, BAXI ROCA, BELGICAST, BLOCH, BOMBA PRINZE, CAHORS, CALPEDA IBERICA, CARANDINI, CIRCUTOR, COMA, FAGOR, FERMAX, FUJITSU, GEBO, GEBERIT, GEWISS, GROHE, GRUNDFOS, HIMEL, HIYASU, HMT, HONEYWELL, IEP, ILUCA, INDELUZ, LAMP, LEGRAND, LG, MEGAMAN, NEGARRA, ORBIS, OSRAM,PRADINSA, QUINTELA, REMOSA, ROCA, RODMAN, SANITRIT,SENSUS, SIMON, SOCOMEC-SICON, SOLERA, S&P, SYLVANIA, THERMOR, TORO, VAILLANT, VIEGA.

dissabte, 12 de gener del 2013

AVUI VOLEM PARLAR D'ALGO MOLT ESPECIAL

LA MARCA ROCA ACABA EL SEU PROSSES DE TRANSFORMACIÓ DE:

ROCA  a, ROCA Baxi Group a, BAXIROCA,  finalitzant la seva transformació a BAXI, primer

BAXIROCA, companyia referent en sistemes de calefacció i ACS per a la llar, presenta al nostre país la seva nova marca BAXI que serà emprada a partir de gener de 2013 com a ensenya comercial en tots els seus productes..

Després de prop de 100 anys d'història lligada a l'empresa ROCA (fundada pels germans Roca l'any 1917), va anar l'any 2005 quan la divisió de calefacció de ROCA es va integrar en el grup BAXI, que posteriorment es va fusionar amb el grup De Dietrich Remeha creant BDR Thermea, un dels líders mundials en el sector de la calefacció.
Quatre anys després, l'any 2009, es va presentar la marca BAXIROCA que ha estat present fins a finals de 2012.

A partir de 2013, serà BAXI la marca que onejarà en els productes que es comercialitzaran en aquesta nova etapa.
En els últims anys BAXIROCA ha experimentat múltiples canvis, coincidint amb una època de gran evolució del sector de la calefacció, on la cerca d'una millora contínua en l'eficiència energètica s'ha convertit en la tendència imperant.
Des de la companyia s'ha treballat intensament per incorporar els equips de condensació en les llars i sales de calderes del mercat espanyol, sense oblidar l'auge experimentat per l'ús d'energies renovables, especialment l'energia solar tèrmica, d'ús quotidià en milers de construccions del nostre país.

El sector ha evolucionat, i l'empresa BAXIROCA ha estat una de les signatures que ha contribuït a aquesta revolució. De ser una part d'una empresa espanyola especialitzada en un sector diferent al de calefacció, s'ha integrat en un dels grans líders europeus del sector, aprofitant la tecnologia i la capacitat d'innovació que BDR Thermea ha posat a la seva disposició per renovar totalment la seva oferta de producte i mantenir el seu lideratge al mercat de la calefacció.

La nova marca BAXI arriba per expressar de forma clara i contundent aquesta evolució, preparant l'empresa per respondre a les necessitats del mercat actual i futur, partint de l'aposta per la constant innovació.

Amb motiu del llançament de la nova marca, l'empresa està desenvolupant un complet programa de comunicacions per donar a conèixer BAXI, especialment als professionals del sector i als usuaris dels seus productes.

A partir d'ara BAXI serà també a Espanya una de les marques capdavanteres, igual que ho és en altres països d'Europa on el grup compta amb una presència destacada.

http://www.youtube.com/watch?v=6hikhYs7nzg&list=UUJsDSIpAvTN-_IArn2IyYlA


dissabte, 19 de maig del 2012

QUIN GUST TÉ LA MADUIXA?

BONICA PREGUNTA!
Com s'explica amb paraules el sabor d'una maduixa? Certes coses s'han de provar directament, No hi ha remei!
Aquesta és la filosofia que ens guia. Des de fa més de 43 anys oferim serveis de reparació, i instal·lacions de tot tipus, perquè els nostres clients puguin comprovar personalment tot el que realitzem com a professionals de tot tipus d'instal·lacions. Per a nosaltres és molt fàcil parlar-los de tot el que fem o el que hem fet en tots aquests 43 anys. O de la satisfacció de més de 1000 clients al llarg de tot aquest temps.
Però, no s'acontentin! No es privin d'una instal·lació segura i amb garanties R.Coll! Provin i verifiquin vostès mateixos!
SERVEIS D'ASSISTÈNCIA

R.Coll proporciona un servei d'assistència ràpid i precís. Som conscients que una instal·lació nostra és indispensable pel dia a dia. Per això tindran la possibilitat d'accedir directament als serveis de reparació trucant a l'empresa, sense por de “filtres” o procediments massa difícils. En cas d'urgència, professionals de proximitat es faran càrrec de la seva instal·lació amb competència i rapidesa.

FIABILITAT R.COLL
Estem orgullosos de poder incloure entre els nostres clients més de 1000 empreses, artesans, indústries i particulars de tot tipus. La seva satisfacció és la nostra millor referència. Des de 1969, R.Coll és un punt de referència dins del panorama de les instal·lacions elèctriques, d'aigua i ... 

dijous, 12 de gener del 2012

LAMPISTA SANT CEBRIÀ - INSTAL·LADOR SANT CEBRIÀ

Dades de l'empresa / Datos de la EmpresaNom/Nombre: R.Coll

Telèfon mòbil /Teléfono móvil:
610617333 - 670063410

Direcció /Dirección:
Avinguda Maresme, 29

Telèfon: 937630064

Població / Población:
08396 Sant Cebrià de Vallalta

e-mail: eloiiii@hotmail.com

Servei / Servicio:
Electricitat, Fontaneria, Calefacció, ACS (Aigua Calenta Sanitaria), Climatització i Gas
Electricidad, Fontanería, Calefacción, ACS (Agua Caliente Sanitaria), Climatización y Gas

Web:http://wwwrcoll.blogspot.com

Paraules de recerca / Palabras de Búsqueda:
-Lampista, electricista, reparador de rebentades de canonades d'aigua, fuges de gas, radiadors, caldera, calefacció, xemeneia, gas-oil, gasoli, placa solar, aigua calenta sanitària, aire condicionat, climatització, ventilador, ventilació, gas, cuina, campanes, etc.
-Lampista, electricista, fontanero, reparador de reventones de agua, fuga de gas, radiadores, caldera, calefacción, chimenea, gas-oil, gasoil, placa solar, agua caliente sanitaria, aire condicionado, climatización, aire acondicionado, ventilador, ventilación, gas, cocina, campanas, etc.

Instal·lador de les millor marques del mercat / Instalador de las mejor marcas del mercado:
ABB,ACUSTER, ARCO, AVK, BAXI ROCA, BELGICAST, BLOCH, BOMBA PRINZE, CAHORS, CALPEDA IBERICA, CARANDINI, CIRCUTOR, COMA, FAGOR, FERMAX, FUJITSU, GEBO, GEBERIT, GEWISS, GROHE, GRUNDFOS, HIMEL, HIYASU, HMT, HONEYWELL, IEP, ILUCA, INDELUZ, LAMP, LEGRAND, LG, MEGAMAN, NEGARRA, ORBIS, OSRAM,PRADINSA, QUINTELA, REMOSA, ROCA, RODMAN, SANITRIT,SENSUS, SIMON, SOCOMEC-SICON, SOLERA, S&P, SYLVANIA, THERMOR, TORO, VAILLANT, VIEGA.