Comunicació

La Videoteca

Baralla de reines a Palma?

Un vídeo que mostra una escena de tensió entre Letícia i Sofia es fa viral a les xarxes

Molts mitjans espanyols ho interpreten com una evident desavinença entre la mare i la dona del rei

Hi ha qui insinua que les famílies que no estan immerses en el procés polític català viuen en harmonia, però no sempre és així. Una família gens sospitosa de tenir diferències sobre la situació a Catalunya –i molt menys sobre el republicanisme– com la dels Borbons, ha demostrat que hi ha moltes altres raons per fracturar-se.

Si més no, un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials en les últimes hores mostra una insòlita escena de tensió entre la reina emèrita, Sofia, i l’actual titular, Letícia.

Les imatges que us presentem a la Videoteca d’aquest dimecres són de diumenge a la Catedral de Palma, on la família reial va acudir a la tradicional missa de Pasqua. Mostren com la mare del rei Felip VI intenta fer-se retratar amb les seves netes, Leonor i Sofia, i la seva jove, Letícia, s’apropa ràpidament per impedir-ho. Mentrestant, l’actual monarca s’acosta per parlar amb totes dues i el seu pare, Joan Carles, s’ho mira de lluny.

Tot i que la Corona no ha comentat l’incident, molts mitjans espanyols –incloses capçaleres tan poc sospitoses de republicanisme com ABC, han interpretat l’escena com un símptoma evident de crispació entre les dues reines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia