Comunicació

TV3 celebra els 40 anys amb cares conegudes

Joan Pera, Mònica Terribas, Antoni Bassas o Josep Cuní seran alguns dels protagonistes de la programació especial

Programació especial, sintonia per l’ocasió i moltes cares conegudes. Aquesta és la recepta que seguirà la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per celebrar els 40 anys d’existència de TV3 i Catalunya Ràdio. En la presentació d’aquest dimarts la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, ha assegurat que la celebració “recordarà la història dels nostres mitjans públics” però amb una mirada “cap als nous reptes”. De fet, ha arrencat aquest mateix dimarts, mostrant l’obra gràfica “Mirall de miralls 1”, d’Eugènia Balcells i amb una recepció institucional al Parlament. El plat fort serà la sintonia radiofònica de Manu Guix, que es presenta dijous, així com la programació. A més, el 16 de juny tindrà lloc la ja anunciada cursa popular.

Per celebrar els 40 anys de la ràdio, tornaran Josep Cuní, Mònica Terribas, Antoni Bassas, Miquel Calçada, Jordi Basté, Manel Fuentes, Toni Clapés o Adelina Castillejo, que se sumaran al Peyu, Elisenda Carod o Laura Rosel. Es faran els antics programes amb els convidats protagonistes el 20 de juny, mentre que l’endemà per televisió es farà una road movie amb humor, repàs històric i reflexió de futur. El setembre s’emetrà el documental “Amb tots vostès, Joan Pera”, que repassa la trajectòria de l’actor i el gener del 2024 hi haurà programació especial en format xou al plató. Els actes acabaran la primavera del 2024 amb una exposició al Disseny Hub Barcelona de Cano, sobre “el futur dels mitjans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia