Comunicació

El zàping

Malaya ataca de nou

Això només acaba de començar: esperin que s'iniciï el judici!

Ha començat la temporada i ja tornem a estar com sempre. Tele 5 i Antena 3 han decidit ressuscitar el tema polèmic que més hores els ha omplert ja en el passat: l'operació Malaya. Bé, només sobre Isabel Pantoja i Julián Muñoz. No és pas que hagin decidit entrar a fons en la qüestió de tots els imputats i amb analistes polítics de primer nivell. No, com sempre, segueixen més centrats en la part de la premsa del cor, amb els contertulians roses habituals debatent si la tonadillera va ser enganyada per l'exalcalde o si ella és el veritable cervell que ara l'ha deixat a l'estacada.

S'acosta el judici, i la reobertura del tema l'han fet mitjançant un diari que suposadament Julián va escriure a la presó. Tal material, segons Tele 5, es mereixia un horari estel·lar i per un dia van tornar Ene-migos íntimos –desterrat a la matinada de fa temps– al prime time per poder llegir-ho tot amb deteniment. Entre les frases destacades: “Isabel només volia salvar el seu cul”. Ho dic perquè es facin una idea de l'altura del debat. I, és clar, van analitzar la lletra de Julián: “Podem deduir que estimava profundament Isabel”. Amb aquestes dades, els jutges ho tindran molt més fàcil, on vas a parar!

I ara li toca a Antena 3. Avui emetrà un especial en què promet que revelarà les mentides de la parella amb dades “que podrien provocar un tomb en les investigacions judicials”. I, el que és pitjor, amenaça: això és només el pròleg d'una sèrie de reportatges que emetrà la setmana que ve a la sobretaula. Per competir amb Sálvame, és clar.

Em temo, però, que tot això només acaba de començar: esperin que s'iniciï el judici!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.