Comunicació

El zàping

Adéu a Luján i ‘Dame una pista'

Segueix les passes dels altres concursos de tarda de Cuatro

Luján Argüelles, a hores d'ara, es deu haver penedit mil cops d'haver deixat Password. Ha estat el concurs de tarda que millor ha funcionat a Cuatro i suposo que ho continuarà sent. Ana Millán li ha sabut trobar també el seu to. Luján, però, el va deixar per encapçalar un gran repte de Cuatro: un nou magazín de sobretaula. Lo que diga la rubia va ser un desastre i va ser retirat sense gairebé temps de veure'l (va durar només una setmana).

Luján, però, ja no podia fer marxa enrere. Millán ja l'havia rellevat a Password i se li va haver de buscar nou projecte. I va tornar amb un altre concurs de tarda. I ha estat una altra ensopegada. Dame una pista ha estat més en antena (es va estrenar a principi de juliol i ahir va ser el primer dia que no es va emetre), però també l'han retirat per poca audiència. En fi, segueix les passes dels altres concursos de tarda de Cuatro. Tots (excepte Password, que ara descansa) acaben igual: des de Money, money, que va aguantar més d'un any, fins a l'efímer Justo a tiempo, passant per 20Q, Alta tensión i Fifty, fifty, per dir-ne només alguns. I en el cas de Dame una pista (com en alguns altres) és una llàstima, perquè era un concurs que es deixava veure. Era prou original tenint en compte la limitació del gènere. Funcionava sobretot l'apartat de passar pistes (el que dóna nom al concurs). En el de mímica era massa semblant a d'altres. En conjunt, però, complia la seva funció. Estem parlant d'un format que fa dècades que s'emet a la Gran Bretanya.

Luján haurà de buscar nou projecte. A veure què li troben. Sort en té de Granjero busca esposa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.