Comunicació

El zàping

Els canvis de cromos entre Cuatro i Tele 5

Un dels rumors més sorprenents és que ‘CSI' es trasllada a Cuatro

Estan començant a transcendir els primers efectes que tindrà la fusió entre Cuatro i Tele 5. Més enllà del primer espot conjunt que es pot veure a tota hora a Tele 5, en què s'intenta captar nous socis financers per a l'ampliació de capital del nou gran grup, ja hi ha diversos rumors sobre canvis de cares i programes entre les dues cadenes. Un dels més sorprenents és el que apunta que la saga CSI, es pugui traslladar a Cuatro. Ja sé que “les sèries elegeixen Cuatro” i que li agrada que la considerin “la cadena de les sèries”, però és que CSI és la principal sèrie estrangera de Tele 5 –i de totes les televisions estatals, de fet– i no té gaire sentit moure-la del primer canal del grup al segon –perquè Cuatro passarà de ser el canal referencial del seu actual grup a ser el segon en el nou grup–. Això, sense tenir en compte que CSI és una marca clarament associada a Tele 5 i que ha estat un gran valor per a la cadena durant una dècada.

Un programa que podria fer el viatge contrari és El hormiguero. A aquest canvi li veig més sentit. El programa de Pablo Motos encaixa amb el gamberrisme imperant a Tele 5 i li serviria per reflotar una franja que té bastant fluixa.

I pel final he deixat un altre trasllat que, si es confirma, és una bomba televisiva: Jesús Vázquez seria la nova cara estel·lar de Cuatro. Fa tants anys que Vázquez és un home Tele 5 que em costa imaginar-m'ho! Es veu que podria recuperar ¡Allá tú! a les tardes i conduir Pequín Express. La notícia té pinta de ser certa, perquè fins i tot se sap qui el substituirà a OT –que tornarà al gener–: Pilar Rubio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.