Comunicació

L'empresa pública Iniciatives de Comunicació patrocinarà el CF Gandia

S'invertirà 20.000 euros en publicitar el club i es retransmetran en directe els partits per Gandia TV

L'empresa Iniciatives de Comunicació de Gandia, empresa pública depenent del Consistori gandià, i el Club de Futbol Gandia han signat un annex al conveni de col·laboració per a les retransmissions en directe dels partits del primer equip a través de Gandia Televisió.

Aquest acord suposa que Iniciatives de Comunicació de Gandia es converteix en el principal espònsor del conjunt blanc-i-blau durant la present temporada. Així, l'empresa pública invertirà 20.000 euros per tal de publicitar la marca Vivim Gandia. La Millor Ciutat en les samarretes de l'equip del CF Gandia que milita al grup tercer de la Segona Divisió B.

Aquesta ajuda arriba en un moment important per al club. Donada la crisi econòmica que travessa, i “ha costat molt trobar alguna empresa per tal de patrocinar la vestimenta”, segons destaca el president del CF Gandia, Julio Santandreu, qui considera que disposar d'aquest ingrés és molt positiu per a poder finalitzar la temporada.

Per la seua banda, el president del Consell d'Administració de Iniciatives de Comunicació de Gandia, Alfred Boix, afirma que és obligació de l'Ajuntament recolzar els clubs de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.