Comunicació

Nova zona Wi-Fi a la Biblioteca Municipal de Banyeres de Mariola

Al 2012 es pensa estendre el servei al Casal de la Joventut

La Regidoria de Modernització i Noves Tecnologies de Banyeres de Mariola ha posat en marxa una nova zona Wi-Fi a la Biblioteca Municipal del carrer La Malena, la qual s'afegix a la ja existent en el parc Municipal de Vil·la Rosario amb un cost de 1.000 €, substancialment menor que el realitzat en 2008 degut, fonamentalment, a la reducció de costos que experimenten els equips informàtics.

Segons el responsable de l'àrea, Ramón Albero, «l'experiència pilot del parc Vil·la Rosario ha resultat positiva i amb gran acceptació per part dels usuaris, pel que s'ha decidit ampliar el nombre de zones i fer-la també extensible al Casal de la Joventut, on estarà operativa a primers de 2012».

L'accés, igual que en el parc Vil·la Rosario, i en compliment de la normativa vigent sobre telecomunicacions i de protecció de dades, requerix el registre de l'usuari, per una sola vegada, omplint un imprés disponible a l'Ajuntament, Biblioteca i al web municipal www.portademariola.com. En el cas dels menors d'edat, es requerix l'autorització paterna. El mateix usuari, amb una única alta, podrà tindre accés a totes les zones Wi-Fi existents i a les que es creen en el futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.