Comunicació

Morella presenta les audioguies i aplicacions turístiques per a mòbils

Aquestes ferramentes permetran conéixer a fons els principals atributs turístics de la localitat

Morella donarà a conéixer avui les seues noves ferramentes que permeten descobrir en profunditat la seua història, el castell i els principals personatges que han habitat la ciutat. Es tracta de les audioguies i les noves aplicacions tecnològiques per a Smartphones. Este és un projecte pioner que donarà un millor servei als visitants i els permetrà enriquir les seues visites a la localitat. En l'acte de presentació, l'alcalde de la ciutat, Ximo Puig, el dissenyador de l'empresa Atipic que és la que ha realitzat este projecte, Jorge Querol, i els empresaris turístics ho comuniquen davant de la societat morellana.

Pel que fa a l'aplicació, es pot descarregar d'Internet i és totalment gratuïta. En ella, es pot consultar informació de la ciutat, com el temps que farà els dies de la visita, les activitats programades, fotos o vídeos de la ciutat. A més, en ella apareixen reflectits els punts d'interés de la visita. Quan un visitant arribe a ells, poden veure les explicacions audiovisuals de les característiques del lloc en què es troba. Els punts d'interés estaran marcats per codis QR, per la qual cosa si una persona es troba en un d'ells i no ho sabia, pot escanejar-ho i veure les característiques d'eixe lloc. Finalment, en l'aplicació també es mostren rutes pel castell, que permeten comprendre la història de la localitat. Esta ferramenta està disponible en quatre idiomes: castellà, valencià, anglés i francés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.