Comunicació

L'Ajuntament de Burjassot s'adhereix al manifest a favor de la RTVV

S'aprova al plenari ordinari davant l'imminent acomiadament de més d'un miler de professionals

El ple municipal ordinari de l'Ajuntament de Burjassot celebrat el dimarts 29 de maig, va aprovar la moció presentada pel Bloc-Compromís, demanant l'adhesió del consistori al manifest de la Plataforma “Sí a RTVV, la nostra”, també conegut com a Declaració de Burjassot.

Aquesta moció també reclama al President de la Generalitat Valenciana la retirada de l'ERO que afecta als treballadors i treballadores, que no han estat la causa dels problemes econòmics de l'ens.

La plataforma “Sí a RTVV, la nostra”, va ser creada per diverses persones i entitats del sector audiovisual valencià arran de la Declaració de Burjassot del 28 de gener de 2012, i manifesta en els seus principis la defensa d'una ràdio i televisió valenciana com a servei públic fonamental per a la defensa i l'ús del valencià, el coneixement de la realitat territorial i cultural valenciana i la cohesió social.

Al text de la moció aprovada es deixa clar que el problema no és RTVV sinó les actituds partidistes que l'han convertida en un instrument al servei del Govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.