Comunicació

El ciutadans d'Ontinyent podran seguir el ple per internet i fer preguntes

El sistema de Telepresència s'implantarà aquest dijous en l'estrena del Palau de la Vila com a saló de plens

Les instal·lacions podran ser llogades pels particulars com a sala de vídeo-conferència

El Govern d'Ontinyent continua amb la seua aposta per les noves tecnologies com a eina de promoció econòmica i com a canal de comunicació amb els ciutadans. Amb aquest objectiu, l'ajuntament ha equipat el nou saló de plens del Palau de la Vila amb el nou sistema TelePresència, una tecnologia que permet emetre els plens a través d'internet en temps real i de manera gratuïta.

Altre dels avantatges d'aquesta nova tecnologia, presentada ahir per l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel coordinador del CES, Joan Gilabert, i responsables de l'empresa subministradora, és que permet regular la participació virtual dels ciutadans al plenari, en concret, al torn de precs i preguntes, sense necessitat d'estar presents al saló de sessions.

Amb la transmissió en directe dels plenaris per internet, ja en són cinc les iniciatives encetades pel Govern d'Ontinyent vinculades a les noves tecnologies: Oficina Virtural, Tenda virtual, el Govern Obert present a les xarxes socials (facebook i twitter), xarxa wifi Ontinyent Obert a sis àrees del poble i l'accés en directe als plens municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.