Comunicació

Canal 9 retransmetrà en directe els Moros i Cristians d'Ontinyent

Un acord d'última hora entre l'alcaldia i el canal autonòmic permetrà que les festes es puguen veure en directe

Canal 9 retransmetrà finalment en directe les entrades de Moros i Cristians d'Ontinyent. Un acord d'última hora entre l'alcaldia de la ciutat i el canal autonòmic permetrà que les Festes Majors d'Ontinyent es puguen veure en directe a través d'aquest canal.

Canal 9 havia posat en entredit la possibilitat de transmetre les entrades per les dificultats econòmiques que arrossega, un extrem que es va confirmar en convocar-se una vaga de treballadors per l'ERE. Però la desconvocatòria de la vaga va fer que el Govern es posara a treballar per tal de convèncer els directius de Canal 9 de la conveniència de fer un directe que gaudeix de tanta audiència.

D'aquesta manera, les gestions al més alt nivell tant de l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, com de la Consellera Socialista en RTVV Consuelo Català, han tingut el resultat esperat. L'Ajuntament s'ha compromès amb Canal 9 a col·laborar en les tasques de producció en directe, aprofitant els seus propis recursos logístics i de personal per tal de fer possible que les entrades d'Ontinyent es puguen veure arreu del País Valencià a través del canal autonòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.