Comunicació

Veu la llum la revista programa de les festes de Moros i Cristians 2014 de Banyeres de Mariola

La Comissió de Festes de St. Jordi de Banyeres de Mariola va presentar en la vesprada de diumenge al Teatre Principal de la localitat la revista programa de festes de Moros i Cristians 2014, com un dels actes previs a la celebració festiva de cada mes d'abril

El nombre d'exemplars de la tirada s'aproxima als 3.000, els quals aniran a parar a mans dels vora de 2.200 festers que integren les 10 filaes de la localitat i públic en general, donant-se el fet que enguany es comptabilitzen 47 festers menys respecte a l'any anterior degut a circumstàncies diverses en les que juguen un paper important les conseqüències de la crisi econòmica i l'atur.

Mª Jesús Montava, presidenta de la Comissió de Festes, va comentar al públic assistent que el programa arreplega una sèrie d'efemèrides que enguany compleixen el seu 50 aniversari, tals com el Trasllat de St. Jordi, com avantsala i cloenda de la celebració festiva; l'Ofrena de flors al sant, que va iniciar la filà de Maseros en 1964; el primer Concurs de carrosses, guanyat en aquella ocasió pels Marrocs, i la primera Entrada celebrada en la festivitat de la Relíquia. A més, enguany també es compleixen els 25 anys de la col·locació de la primera pedra de l'ermita de St. Jordi i de la construcció de l'actual Casa de Cultura.

El programa de festes compta amb les seccions habituals d'aquesta publicació i enguany, en l'apartat de “Banyeruts amb nom propi”, s'han destacat les trajectòries de l'Associació d'Ames de Casa i del cronista de festes Miguel Sempere. L'acte es va veure complementat amb el lliurament dels premis del cartell de festes i la interpretació d'un concert de música festera a càrrec de l'Agrupació Musical La Nova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia