Comunicació

el punt avui televisió

Especial sobre l'Assemblea

En el marc de les redifusions que el programa Fem via (21.30 h) realitza els dies previs a la programació habitual d'El Punt Avui Televisió, aquesta nit es recupera l'especial que es va fer sobre l'assemblea general de l'ANC. L'espai, que presenta Igor Llongueres, detallarà el full de ruta de l'Assemblea i els actes i les accions que s'estan preparant de cara a la Diada del 2014. Van passar pel plató Jaume Marfany, vicepresident de l'ANC, per parlar dels passos a seguir per l'entitat, i Víctor Cucurull, membre del secretariat nacional que ha participat en la comissió de treball de l'organització i preparació dels actes i les mobilitzacions de la Diada.

D'altra banda, El Punt Avui Televisió ofereix avui la penúltima retransmissió dels trams de la gigafoto. En concret, es cobreixen del 704 al 746, tots dos inclosos. Es podrà veure, doncs, el pas de la Via Catalana per les poblacions d'Agullana i la Jonquera, i finalment s'enllaça amb la ciutat de Barcelona.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia