Comunicació

Ràdio l'Om de Picassent lliura els premis de relats curts

Amb una nombrosa participació dels escolars i amb la ràdio i la imaginació com a elements comuns, el lliurament de Premis s'ha produït en el Saló de Plens de l'Ajuntament

Ràdio l'Om de Picassent, amb el suport de l'Ajuntament, i el patrocini de Caixa Popular i l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, ha organitzat per segon any consecutiu el Concurs de Relats Radiofònics.

L'objectiu del mitjà de comunicació local és “acostar la ràdio a les escoles i fomentar i inculcar la importància de la informació de proximitat entre la comunitat educativa del municipi”, ha assenyalat el periodista i director de Ràdio l'Om, Julio Gómez.

Els premis han estat dividits en quatre categories: Primària, Secundària (1er Cicle), Secundària (2n Cicle) i Batxiller. Els finalistes i guanyadors i guanyadores han rebut per part de l'alcaldessa, Conxa García i el regidor de Joventut i Cultura, Jaume Sobrevela, els diplomes acreditatius del guardó a més dels premis patrocinats per Caixa Popular i l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent.

Alícia Soler, directora de l'entitat bancària, i Ramón García, president de l'associació, han volgut fer costat a esta iniciativa que ha tingut com a guanyadors als següents xiquets i xiquetes:

Primària: Ariadna Vayà Guzman, del CEIP Mare de Déu de Vallivana.

Secundària (1er Cicle): Alfonso Soriano Carreras, la Nostra Escola Comarcal.

Secundària (2n Cicle): German González Romero, escola Ausiàs March.

Batxillerat: Mireia Sánchez Cáceres, escola Ausiàs March.

Els guanyadors han llegit part del seu relat i el gravaran sencer en els estudis de Ràdio l'Om. Els premis patrocinats per guanyador són 100 euros a gastar al comerç de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia