Comunicació

El zàping

Chance, Christopher Chance

‘Escudo humano' seria una barreja dels films de Bond i ‘Walker'

Dins la multitud de sèries que posseeix, La Sexta ha optat aquest estiu per substituir Navy –bona part de la nit– amb Escudo humano, una sèrie d'acció que seria una barreja de les pel·lícules de James Bond i d'aquelles sèries d'abans de protecció de gent en perill com ara El equipo A i Walker.

La Sexta encara emet una reposició a la setmana de Navy, però deixa la resta de la nit dels divendres a aquesta ficció que la Fox va estrenar als EUA el gener passat i que el mes que ve començarà allà la segona etapa. Ho considero tot un encert; almenys és una cosa diferent a la resta de la programació televisiva, plena de procediments de policies i altres investigadors criminals.

El protagonista, Christopher Chance, és un guardaespatlles peculiar, que suplanta personalitats i s'infiltra en l'entorn del client o dels seus enemics per tal de protegir-lo. Divendres passat es presentava com un “especialista en retardar la mort”. I tot plegat amb molta elegància i lligant amb la noia guapa del capítol. D'aquí que el compari amb Bond. A la sèrie, a més, hi ha molta acció: persecucions, trets i, com sol passar amb ficcions d'aquest tipus, escenes espectaculars que són una fantasmada.

Chance és el nou superheroi de la Fox; ara que ja no hi ha Jack Bauer. Són dos conceptes, però, molt diferents. En el fons, una sèrie com Escudo humano recorda la típica sèrie de migdia i sobretaula d'abans i potser només a La Sexta pot tenir l'oportunitat d'emetre's en horari estel·lar. Encara que sigui a l'estiu. Ho celebro. És, com deia, almenys una cosa diferent en el panorama actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.