Comunicació

Homenatgen Xarli Diego pels seus 50 anys d’ofici

L’acte va tenir lloc dijous a la tarda a la seu central del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona, on l’homenatjat va estar acompanyat per molts amics del món de la comunicació

El comunicador terrassenc Xarli Diego (1956) va rebre dijous un homenatge dels seus companys de professió, a la seu central del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona, amb motiu dels seus 50 anys dedicats al món de la ràdio i de la comunicació en general. L’acte va ser presentat pel professor universitari Miquel Àngel Violan i també hi va participar Jordi Finazzi, director de Ràdio Barcelona-Cadena Ser, entre altres persones que van intervenir a través de diferents gravacions en vídeo com ara Núria de Gispert, Lloll Bertran, Joan Gràcia (Tricicle), Miquel Àngel Pascual (La Trinca), l’exjugador del Barça Julio Alberto Moreno i la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat. Xarli Diego es va donar a conèixer el 1979 amb el cèlebre programa musical Caspe Street, de Ràdio Barcelona, però la seva llarga trajectòria professional inclou moltes més etapes, com a guionista, presentador de televisió (El joc del segle) i cap de premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia