Comunicació

El zàping

Desvirtuant ‘Gran hermano'

Un dels motius és justament el tipus de perfils que trien al càsting

La hipocresia de Gran hermano no té límits. La de l'organització del programa, vull dir. La dels concursants és més òbvia i criticada. Ara resulta que han expulsat dos concursants, Julio i Flor, per “fingir un romanç”. Home, no va d'això el xou actualment? Milá, molt enfadada, va dir-los que allà s'hi anava “a jugar, no a enganyar” i que havien “desvirtuat completament l'esperit i els principis bàsics de Gran Hermano”. Perdona, però el programa ja està desvirtuat de fa temps i un dels motius justament és el tipus de perfils que trien els de càsting. Què s'esperaven, si no, d'aquests prototips de tronistes de Mujeres y hombres y viceversa que han ficat dins la casa aquest any? Els van elegir justament per això. Aquesta edició estava encaminada al sexe pel sexe. El problema és que Julio i Flor ho han fet massa evident; han parlat a les càmeres de diners, bolos i programes, i fins i tot s'han dirigit directament a Milá preguntant-li enmig d'un acte sexual a la dutxa si estaven fent prou bé al programa. I, és clar, Zeppelin i Tele 5 volen que tot això es faci però no es digui, tractant a l'audiència com si fos ximple.

Julio i Flor, en el fons, tan xulos com són, han estat utilitzats. Se'ls va triar pel que se'ls va triar i ara els fan fora justament en teoria per això mateix. No cal dir que és més aviat una excusa i que el motiu real és el de sempre: audiència. L'edició havia començat molt fluixa en aquest aspecte i calia remuntar. Una polèmica i expulsió múltiple va ser l'inici l'any passat d'una gran evolució de GH 11 i han volgut repetir. De moment se n'han sortit però els caldran nous revulsius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.