Comunicació

aniversari

Ràdio Vilafant compleix 30 anys

Ràdio Vilafant celebra aquest any 30 anys d'emissions. L'emissora, que va néixer gràcies a l'empenta d'un veí, Antoni Vílchez, el 1982, s'ha convertit després de tres dècades en “un referent a la comarca i a Catalunya”, segons destaca una nota d'agraïment penjada al web de l'Ajuntament d'aquesta localitat de l'Alt Empordà. El document remarca la importància en la posada en marxa de l'emissora també de Joan Garcia i José Carrillo, i agraeix el suport dels diversos alcaldes i regidors i sobretot dels “molts col·laboradors que al llarg d'aquests anys” han fet “programes d'esports, música, notícies i molts altres continguts”.

L'emissora té actualment una plantilla de cinc treballadors i una vintena de col·laboradors, que participen diàriament en els programes Quin parell i La tertúlia del matí. En la nota d'aniversari, es destaca la voluntat de Ràdio Vilafant –“una de les ràdios més antigues de Catalunya i de les més escoltades en els rànquings d'audiència”– de ser un mitjà obert a la participació i de proximitat als ciutadans.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.