El Consell Comarcal de l'Alt Camp ha destinat 9.828 euros a activitats culturals

Cinc revistes de la comarca s'han beneficiat de 2.500 euros de subvenció de l'ens

La partida destinada a subvencions adreçades a entitats i associacions per a activitats culturals durant l'any 2009 ha estat de 5.811,45 euros. Han estat 17 les entitats i associacions de l'Alt Camp que s'han beneficiat d'aquestes subvencions, que no han superat els 550 euros per beneficiari.

Pel que fa a la partida destinada a subvencions adreçades a ajuntaments i EMD per a activitats culturals durant l'any 2009 ha estat de 4.017,02 euros. Han estat cinc els ajuntaments de l'Alt Camp que han obtingut aquestes subvencions: Alcover, Bràfim, Figuerola del Camp, el Pla de Santa Maria i Vallmoll.

Per altra banda, cinc revistes de l'Alt Camp s'han beneficiat dels 2.500 euros destinats pel Consell Comarcal a subvencionar entitats sense finalitat de lucre que han editat publicacions periòdiques durant l'any 2008 amb una periodicitat mínima semestral. Es tracta de Som 4 gats, de la Promotora d'Activitats del Municipi d'Aiguamúrcia; La Planenca, del Col·lectiu 1714, del Pla de Santa Maria; Cultura, de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de l'Escola del Treball (AAEET) de Valls; La Talaia, de l'associació cultural L'Aleta, de Valls; i Caliu, del Casal de Vila-rodona.

La valoració de les sol·licituds s'ha efectuat d'acord amb els criteris de periodicitat, nombre de pàgines de la publicació, tiratge i qualitat del contingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.