Música

oci

Elrow cancel·la el festival que s’havia de celebrar a Salou

El Port va negar l’ocupació de la Pedrera

L’Ajuntament desestima traslladar la gran festa a la zona dels Emprius

L’organització de la marca Elrow va anunciar ahir la cancel·lació del festival Friends & Family que s’havia de celebrar el dia 15 de juliol a Salou. En un comunicat publicat a Facebook, l’empresa argumenta que “a causa de la recent polèmica entre institucions, s’aconsella suspendre l’esdeveniment per no voler contribuir a incrementar la tensió política”. L’anunci arriba després que l’Autoritat Portuària desestimés que el festival se celebri a la Pedrera del Camp Salou, emplaçament que havia triat l’empresa, i que l’Ajuntament de Salou es negués després a traslladar la festa als Emprius, que s’havia plantejat com a espai alternatiu. En un comunicat emès ahir, l’Ajuntament va estimar que “no és viable ni adient” la zona alternativa estudiada als Emprius per a aquest festival, un cop valorats diversos aspectes i característiques d’aquest indret”.

L’empresa lamenta moltíssim la presa d’aquesta decisió: “Era del nostre interès i també de les institucions de Salou donar a la zona un festival de primera magnitud d’àmbit internacional.” L’organització demana disculpes als seus clients, especialment als més de 7.000 que ja havien adquirit l’entrada, que podran bescanviar-la per la festa del setè aniversari, que també se celebrarà el15 de juliol a Viladecans o bé demanar l’import íntegre de les entrades, que se’ls abonarà en 24 hores.

LA XIFRA

6
milions d’euros
és l’impacte econòmic que havia previst el festival sobre Salou i la Costa Daurada

Veus contràries

Les tensions es van iniciar quan l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va mostrar en el ple de maig la seva oposició al projecte, ja que a l’Ajuntament el preocupava especialment l’accés, que sols es pot fer través de la Pineda, en plena temporada turística i per un carrer estret i amb la presència de diversos hotels. “No em sembla bé ni el lloc ni la data”, va afirmar. Alguns hotelers també s’havien mostrar crítics amb les dates del festival, ja que molts registren bones xifres d’ocupació per aquelles dates.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia