Dansà nadalenca a la plaça del poble de Corbera

El grup de danses «l'Alter» de Corbera dóna l'inici a aquestes festes tan assenyalades, amb la tradicional dansada nadalenca.

Un any més, i ja en són dotze, amb les castanyoles encastades a les mans, entre somriures de complicitat, menyspreant les baixes temperatures i a cel obert, al capvespre de la nit de Nadal, membres d'aquest grup de dansaires juntament amb els músics de «Tabalaina» es retroben a la plaça del poble on reben, amb danses i de bestreta, el començament del Nadal.

Tradicions arrelades

El Nadal representa una festivitat forçament arrelada al nostre poble i el grup de danses «l'Alter» de Corbera encepa la dansada nadalenca com un encontre ja tradicional en aquest dia.

De manera desinteressada i sense avalots, grans i menuts realitzen aquests balls del folklore valencià davant amics, familiars i veïns que romanen expectants fent caliu a aquest bonic encontre.

Per a concloure es repartixen confitures i licors entre els assistents, dolça manera d'acomiadar l'encertada iniciativa del grup de danses «l'Alter» de Corbera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.