L'orquestra Treu-li la Pols al Teu Instrument obre l'any amb dos concerts

L'orquestra simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument (TLP), de la Conca de Barberà, oferirà aquest cap de setmana dos concerts a Montblanc i l'Espluga de Francolí. Per començar, avui, a les set de la tarda, actuaran en el marc de l'acte inaugural del centenari del teatre del Centre Parroquial de Montblanc. I diumenge, a la mateixa hora, oferiran el concert de Cap d'Any de l'Espluga de Francolí, al teatre del Casal de la població. Durant aquesta actuació (l'entrada serà gratuïta) es presentarà el nou repertori d'aquesta formació nascuda l'octubre del 2008 per agrupar antics alumnes de música de la comarca, amb l'objectiu de fer-los recuperar la passió per tocar el seu instrument musical. Es tracta d'un projecte dirigit pel músic Josep Colomé.

Amb aquests dos concerts, el projecte TLP tanca el primer any d'activitats. L'orquestra simfònica es va presentar en l'última edició de la Fira de l'Espluga, el mes de gener passat, amb un concert a l'església vella. Des d'aleshores, l'agrupació ha aglutinat fins a quaranta músics que per circumstàncies personals s'havien allunyat del seu instrument i de la tècnica instrumental, o que fa poc havien començat a aprendre a tocar un instrument diferent de l'habitual, i volien practicar en una orquestra.

En aquests moments, l'entrada o incorporació de nous membres a l'orquestra encara és oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.