Música

música

Projecció internacional per a una banda de Tremp

Hollow Cry, un grup de música metal de Tremp, ha arribat a un acord amb l’agència internacional Metal Music Bookings and Management que preveu la realització d’una gira de concerts per Europa el pròxim mes de febrer. Després d’enregistrar un EP l’any passat, el grup ja té tres nous temes enregistrats a punt per ser llançats al públic. Fins ara anomenat Winter Shades, Hollow Cry va començar actuant al Pallars Jussà com un grup de versions sota el nom d’Ek-tombe, l’any 2007. Des de llavors, ha participat en festivals i concerts, especialment a l’estiu, així com en diferents concursos de bandes emergents, com el concurs del Viña Rock i el festival Emergenza, on van ser finalistes.

El grup està format per Xavi Sànchez (veus), Aleix Farré (guitarra), Marc Muñoz (guitarra) i Joan Flores (baix). El fins ara bateria de la banda, Xavi Peró, ha abandonat la formació perquè no pot compaginar la música amb la feina, motiu pel qual Hollow Cry cerca un nou bateria. Metal Music Bookings representa artistes en els gèneres de música heavy metal i rock i abraça els territoris d’Europa, l’Extrem Orient, el Japó, Amèrica del Sud, Amèrica Central i els Estats Units. En el seu lloc web, l’agència qualifica el pallarès com un grup que és “al capdavant de l’escena emergent del metal a Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia