Música

Música sota les estrelles al Montsec

El músic barceloní Joan Masdéu, amb L’ordre dels planetes, serà l’encarregat d’obrir, el 9 de juny vinent una nova edició del cicle Música sota les Estrelles, que tindrà lloc fins al novembre al Parc Astronòmic del Montsec, a Àger, a la comarca de la Noguera.

A més de Masdéu, a Música sota les Estrelles actuaran Falsterbo, amb 50 anys i una nit amiga (7 de juliol); Xavier Pié & MACC, amb Connexions (4 d’agost); Nuria Graham, amb Cloud Fifteen (8 de setembre); Jordi Montañez, amb La lluna plena, aquest foc (13 d’octubre); Marcel Lázara, amb Dormirem sota estrelles d’umbú (27 d’octubre), i El Petit de Cal Eril, amb Tants i tants planetes com hi ha al cel... (24 de novembre).

El Cicle de Música sota les Estrelles està organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera, entitat gestora del Parc Astronòmic Montsec (PAM), i té la col·laboració de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

En els nou anys que fa que s’organitza aquest cicle, hi han assistit més de 8.500 persones, un miler per temporada. El Parc Astronòmic del Montsec, que celebra aquest any el seu desè aniversari, inaugurarà aviat un nou espai d’exposicions amb l’Espai de l’Univers i l’Espai de Cel Fosc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia