L'Orquestra Ciutat de Torrent celebra el seu desè aniversari amb Beethoven

Aquesta formació musical de la localitat més gran de la comarca de l'Horta, es presentà a final de març del 2000 com a fruit d'un projecte de col·laboració entre el Conservatori Professional de Música i l'Auditori de la ciutat, on s'estableix com a orquestra resident.

Està constituïda majoritàriament per professors del Conservatori i músics vinculats a la ciutat de Torrent. El projecte va ser impulsat des dels inicis per Josep Fabra Català que va ser director titular fins a març del 2009.

L'Orquestra ofereix una programació molt variada de concerts simfònics, lírics, populars, pedagògics, representacions operístiques i de caràcter específic, tant en la seua de l'Auditori, com en altres escenaris.

Dissabte 27 de febrer, aquesta formació musical celebra el seu desè aniversari amb un concert farcit d'obres de Beethoven i la participació de la violinista Susanna Gregorian, la pianista Maria Zisi i el violoncel Mariano García, tots ells dirigits per Juan Luís Martínez, mestre titular des de maig del 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.