Altres

Novembre, el mes de la cultura

Un concert de Les Anxovetes a l’Alfolí de la Sal, promogut pel festival Portalblau i complementat amb una visita guiada al cementiri mariner de l’Escala, el 2 de novembre; una ruta pels museus de Figueres a través de la figura de Dalí, amb música de xarleston interpretada en directe i un vermut amb garotes a la Rambla, el 3 de novembre; una visita guiada pels punts més cinematogràfics de Begur i Llafranc, amb vermut rumbero, el 4 de novembre, i el mateix dia també un concert de Lídia Pujol al monestir de Sant Miquel de Cruïlles, organitzat pel festival Ítaca, amb visita guiada al recinte i degustació de productes empordanesos. Aquestes són algunes de les més 50 activitats que tindran lloc al novembre arreu de les comarques gironines, dins la tercera edició del Som Cultura, la campanya promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació, per descobrir l’oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines a un públic de proximitat.

En aquesta edició de Som Cultura també destaquen diverses activitats inclusives per a tots els públics, com ara una visita guiada a la ciutat ibèrica d’Ullastret, adaptada a persones amb discapacitat visual, el 3 de novembre, o una visita al monestir de Sant Pere de Galligants, que tindrà especialment en compte les necessitats de les persones que tenen Alzheimer, el 24 de novembre. A més, el dissabte 3 de novembre tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols la segona edició d’Els museus surten al carrer, una mostra dels tallers que ofereixen infantils que ofereixen els 26 centres de la Xarxa de Museus de Girona, i per al 25 de novembre s’ha previst a La Fortalesa de Sant Julià de Ramis una trobada d’instagramers. Tota la programació es pot trobar, en català i castellà, al web Somcultura.com .

Jaume Dulsat, vicepresident de la Diputació, explica el sentit d’iniciatives com Som Cultura: “Intentem diferenciar-nos d’altres destinacions turístiques mediterrànies difonent al màxim el nostre potencial cultural per no ser una marca blanca.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS