Altres

calonge

Història del vi local

Prop de 300 persones van assistir ahir al vespre a la presentació del llibre El Mas Molla a dojo, en què Lluís Molla, penúltima baula d’una nissaga que regenta l’explotació agrària des de fa sis segles, ha mirat de resumir la història del mas i l’elaboració ancestral del vi de pagès. L’acte, a la sala Fontova de Calonge, va servir per donar el tret de sortida a tot un cap de setmana d’activitats per donar valor al vi calongí que es fa als masos, que el reivindiquen com a producte artesanal de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia