Música

Joana Serrat obrirà dilluns el 5è Barretina

La cantautora osonenca Joana Serrat oferirà dilluns vinent, 5 d’agost, el primer concert de la cinquena edició del festival Barretina, de Rupià, que durant els propers dilluns d’agost també rebrà Refree, Ferran Palau i Kids from Mars, com sempre a l’aire lliure i amb entrada gratuïta. Com a novetat, el Barretina estrena emplaçament i tindrà lloc en “un dels indrets més especials del poble, un antic safareig des d’on es tenen unes vistes privilegiades de la façana de l’església”, segons els organitzadors, que així volen oferir “una nova perspectiva del poble”. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Rupià, amb la col·laboració i el suport d’Estrella Damm, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el web Surtdecasa.cat.

Els quatre concerts començaran a les 22 h i tindran un format íntim: Joana Serrat, Refree i Ferran Palau hi actuaran sols. Serrat, una de les veus catalanes més internacionals, presentarà al Barretina el seu tercer àlbum, Dripping springs, entre el pop i el folk. El dilluns 12, hi actuarà Refree, músic i productor polivalent que ha treballat amb Sílvia Pérez Cruz, Rosalía o Kiko Veneno, i Ferran Palau (Anímic) presentarà el seu tercer disc en solitari, Blanc, el dia 19. El jove duet blanenc de pop Kids from Mars tancarà el Barretina el 26 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia