cultura

Nous premis per reconèixer l'esport i la cultura a Calaf

L'Ajuntament de Calaf ha obert la convocatòria per proposar candidats als premis de la Nit de l'Esport i la Cultura 2016, que es lliuraran durant una gala que tindrà lloc el 3 de febrer en el marc de la festa major de Santa Calamanda.

Amb aquests guardons es reconeixeran les persones i les entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l'esport i la cultura durant l'any 2016.

Un altre dels objectius dels premis és el reconeixement de trajectòries destacades en el món cultural i esportiu. Alhora es volen destacar, promoure, afavorir i fomentar noves iniciatives individuals o col·lectives en tots els àmbits de l'esport i la cultura que contribueixin a la vitalitat del la vida esportiva i cultural de Calaf.

Fins al 20 de gener, qualsevol persona pot presentar al registre municipal un escrit de presentació de candidatures als diferents premis, que seran valorats per dos jurats diferents, un per als guardons esportius i un altre per als culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia