cultura

biblioteques

Les biblioteques del Gironès dediquen el seu ‘menú' al Japó

Les biblioteques públiques del Gironès han escollit la literatura nipona com a eix central de la cinquena edició del Menú de lletres, i difondran durant el mes de febrer els seus fons relacionats amb el Japó mitjançant l'exposició i la recomanació de llibres i pel·lícules. En aquesta iniciativa participen els ajuntaments de Girona, Bescanó, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter i el departament de Cultura de la Generalitat. Fins ara la promovien només les biblioteques de l'àrea urbana de Girona, però ara el Menú de lletres s'ha ampliat a bona part de la comarca, gràcies a un acord de col·laboració conjunt.

Cada biblioteca exhibirà un aparador temàtic sobre literatura i cinema japonesos i s'ha editat una guia de lectura que es distribuirà a cada equipament i es podrà consultar als webs respectius. La selecció de fons ha anat a càrrec de l'empresa Nipponia Idiomes .

Alguns clubs de lectura comentaran obres japoneses i també s'han organitzat altres activitats, com ara un taller de dibuix manga, un d'origami i una hora del conte amb un teatret japonès de paper.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia