cultura

Moià reobre avui l'espai cultural de Les Faixes

L'equipament cultural Les Faixes reobre avui després d'unes reformes que han permès dotar la sala d'un espai escènic, vestidors i calefacció. La intervenció “torna a dotar la capital del Moianès d'un espai on poder celebrar actes, concerts, projeccions i obres de teatre amb un aforament de fins a 880 persones”, han ressaltat fonts municipals.

L'adequació permetrà també traslladar l'escola de dansa, ja que s'ha adaptat l'espai de serveis de la sala per als vestidors i les dutxes. Amb el trasllat de l'escola, l'Ajuntament s'allibera del pagament del lloguer del local que s'ocupava fins ara.

L'escenari té unes dimensions de 12,20 x 7,60 metres i una boca de 10 metres d'amplada i 3,80 d'alçada. La caixa escènica, a més, disposarà de doble alçada per a la tramoia. A la part posterior, hi ha una construcció de dues plantes per a vestidor, magatzem i sala de calderes, amb una superfície d'uns 100 metres quadrats. Aquest 2017, l'Ajuntament preveu poder incloure en el pressupost noves partides i sol·licitar subvencions per dotar la sala de més aïllament tèrmic i acústic i per adquirir material. Dels 271.856 euros que ha costat l'obra, el 65% ha estat subvencionat.

La inauguració es farà avui, a les sis de la tarda, amb una festa que inclourà l'actuació de l'escola municipal de dansa Somnis i del grup Delta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia