cultura

festival de música electrònica

Salou presenta el festival multitudinari d'elrow

El festival internacional de música electrònica tindrà lloc el 15 de juliol, durant el dia, a l'antiga pedrera del Cap Salou

La cita tindrà trenta dj's de renom d'arreu del món i diverses activitats

Salou rebrà, per primer cop, el festival internacional de música electrònica conegut arreu del món de la marca elrow. Sota el nom elrow Friends & Family, l'esdeveniment tindrà lloc el 15 de juliol des de les deu del matí fins a les dues de la matinada en un lloc tan emblemàtic com és l'antiga pedrera de Salou. Hi haurà una festa de setze hores amb tres escenaris, cadascun amb el seu propi show, on es presentarà un concepte de diversió a gran escala que tindrà la presència de trenta dj's de renom d'arreu del món. Paral·lelament, també hi haurà instal·lacions artístiques, jocs –un d'ells serà el primer cop que es fa a l'Estat–, teatre de carrer, mercats, experiències gastronòmiques a través de food trucks i disfresses. Tal com va apuntar el promotor d'aquest festival, Juan Arnau Junior, “volem sorprendre el món i l'elecció de fer-ho de dia ha estat perquè volem que la gent hi assisteixi amb molta energia”. S'hi esperen entre 15.000 i 25.000 persones, tot i que l'aforament és per a 30.000.

Des de la direcció d'elrow, també es va explicar que Salou ha estat la ciutat escollida, davant de Londres o Amsterdam, perquè “creiem que té tot el que cal per fer possible l'expansió d'aquest festival”. L'alcalde de Salou, Pere Granados, va destacar la gran magnitud del festival i la importància de tenir present el públic jove a la ciutat, però “amb activitats i esdeveniments de qualitat com aquesta”.

Les entrades es posaran a la venda el 6 d'abril que ve, a partir de 50 euros, tot i que anirà augmentant amb el pas de les setmanes fins a arribar a 70 euros. Els artistes s'aniran coneixent poc a poc fins a finals d'abril, quan ja se sabran tots els noms de qui formen el cartell.

LA DATA

15.07.07
És el dia
que tindrà lloc el gran festival internacional elrow Friends & Family, a la pedrera del Cap Salou.

LA XIFRA

30.000
persones
és l'aforament màxim d'aquest lloc, tot i que les previsions inicials són d'entre 15.000 i 25.000.

Festival amb mirada internacional

Elrow va néixer el 2010 de la mà dels germans Cruz i Juan Arnau Lasierra, sexta generació d'emprenedors de la família Arnau, també impulsora del festival Los Monegros i del llegendari club Florida 135, a Fraga. Amb l'objectiu d'incentivar la música electrònica, elrow és la marca paraigües d'una sèrie de shows temàtics 100% immersius i de disseny i creació pròpia que s'ha convertit en un referent mundial en el terreny de les festes de caràcter circense gràcies a la seva barreja de posada en escena espectacular –caracteritzada, sobretot, perquè s'encarreguen ells mateixos de la creació de decorats– i per l'animació.

Aquest 2017 s'esperen 130 shows arreu del món i, tal com va remarcar Juan Arnau Jr, “la marca s'està globalitzant molt ràpid i a Salou és on volem fer l'últim pas per acabar de créixer”. La seva missió és estar amb la gent jove i esperen d'aquest esdeveniment un espectacle únic i el més imaginatiu de la seva història, on uniran forces amb les persones més creatives i innovadores de països com ara el Brasil, Portugal, els Estats Units o Sud-àfrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia