Música

Música

Luis Fonsi i Rosario encapçalen les Nits Daurades de Salou

El cartell d’enguany de les Nits Daurades de Salou incorpora quatre grans estrelles de l’escena musical. Luis Fonsi, un dels artistes més populars del moment, obrirà la programació el dia 6 d’agost a ritme del seu popular tema Despacito, que ha esdevingut un dels fenòmens musicals dels darrers temps. El segon concert anirà a càrrec de Rosario, que arribarà a Salou el 12 d’agost per oferir un repàs dels seus grans èxits. India Martínez ho farà del 16 d’agost, després de triomfar a teatres i sales de tot l’estat. Finalment, Vanesa Martín desgranarà el seu repertori el dia 19 d’agost, “per demostrar que és una de les cantautores més destacades i estimades de l’actualitat”, segons afirma l’organització, que hi afegeix que són “ grans noms que faran lluir com mai Les Nits Daurades de Salou.

Els concerts tindran lloc en un gran escenari que es muntarà al passeig Jaume I, a la plaça de les Comunitats. Les entrades ja estan a la venda als portals Theproject.es i Ticketmaster.es.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia