Música

festival musical

The Teasers Blues Band i ‘Mrs Brownie’, al festival de ‘blues’ de Cerdanyola

Seran els encarregats d’obrir l’edició vinent, que tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 8 d’octubre

Mrs Brownie, un espectacle de teatre i música, i el blues elèctric contemporani The Teasers Blues Band seran els encarregats d’obrir la 27a edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, que tindrà lloc a la ciutat vallesana entre el 29 de setembre i el 8 d’octubre. Actuaran al pati del MAC Can Domènech. El festival, que va néixer l’any 1988 i que organitza l’Ajuntament de Cerdanyola, proposa una cinquantena d’activitats, entre les quals hi ha concerts a espais públics, bars i locals, exposicions i tallers, una programació dissenyada per una comissió de persones interessades pel blues.

A l’espectacle Mrs Brownie, l’actriu i cantant Laura Guiteras i el pianista Albert Boquera, que també fa d’actor, presenten una original proposta a través d’un titella de mida humana que representa una diva que és al final de la seva vida i que passa els darrers dies recordant amb nostàlgia els seus anys d’èxit.

The Teasers Blues Band torna al festival de Cerdanyola després d’haver-hi participat en les edicions de 2013 i 2015 amb una bona rebuda per part del públic vallesà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia