Arquitectura

Medalla de la ciutat per a RCR Arquitectes, d’Olot

Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta són els dinovens a rebre-la

“Olot és la nostra senyera. Quan voltem pel món, sempre expliquem d’on venim i on vivim”, va dir Carme Pigem a l’acte de lliurament de la medalla de la ciutat a RCR Arquitectes, integrat per ella mateixa, Rafael Aranda i Ramon Vilalta. Precisament, el seu arrelament a la ciutat és un dels aspectes amb què l’Ajuntament va justificar la concessió de la medalla, el màxim distintiu del seu quadre d’honors. I, lògicament, per la seva trajectòria professional, que aquest any ha estat mereixedora del prestigiós premi Pritzker. Aquest i altres aspectes són els que va destacar el regidor de Cultura, Josep Berga, a l’acte del Teatre Principal, i hi va afegir: “Les seves accions estan pensades per compartir el seu treball i els seus coneixements tant amb la comunitat d’arquitectes com amb la ciutadania olotina.” “Aportació, generositat i olotinisme. RCR ens aporta un univers molt personal i particular, que té el seu centre a Olot i la Garrotxa”, va destacar Berga, que va donar valor a les prop de 200 adhesions d’institucions, entitats i persones a títol individual que han donat suport a la medalla de la ciutat, aprovada en el ple d’Olot.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va afegir amb una gravació de vídeo als agraïments i felicitacions a RCR. Després de fer un recorregut audiovisual per les obres d’aquest equip d’arquitectes, el doctor en arquitectura Josep Maria Muntaner va ser l’encarregat de posar en relleu l’arquitectura i la trajectòria de RCR.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia