L'elit del futbol i l'atletisme participen en la setmana inaugural d'El Terç d'Alaquàs

Més de 10.000 persones van assistir dissabte passat a la inauguració de les noves instal·lacions esportives

El València CF, el Llevant UE, l'elit de l'atletisme valencià i diferents entitats i clubs esportius d'Alaquàs participen aquesta setmana en la programació que l'Ajuntament ha organitzat per donar a conéixer les noves instal·lacions esportives d'El Terç.

Així el dia 3 de febrer l'equip de futbol CD Alaquàs jugarà contra el CF en el que ha de ser el primer partit que es dispute en els nous camps esportiu. L'endemà seran la CD Walter i el Llevant UE. Ambdós partits es jugaran a les huit de la nit. Per al dissabte, el Club d'Atletisme del municipi ha organitzat una matinal en què participaran alguns dels atletes més importants, com ara l'alaquasera Begoña Navarro, David Casinos, Martina de la Puente, José Antonio Redolar, Miguel Ángel Chando i Miguel Cosín. El comentarista de la competició serà Recaredo Agulló.

A més, durant el cap de setmana, hi haurà animació infantil i una fira d'entitats i clubs esportius.

Espai recreatiu i d'oci

El projecte de remodelació de les instal·lacions esportives d'El Terç ha sigut una de les apostes més importants de l'Ajuntament per a donar resposta a les demandes ciutadanes i dels diferents clubs esportius. El nou poliesportiu s'ha convertit en un nou espai recreatiu i d'oci, totalment renovat on destaca la construcció de cinc camps de futbol de gespa artificial, una nova pista d'atletisme, moderns vestidors per a tots els clubs i més grades amb més espais i una nova cafeteria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.