Música

Jazz & Food, una barreja irresistible

La pri­mera edició del Jazz & Food del Fes­ti­val de la Porta Fer­rada de Sant Feliu de Guíxols es va afe­gir diu­menge als actes de cele­bració de la 50a edició del Voll-Damm Fes­ti­val Inter­na­ci­o­nal de Jazz de Bar­ce­lona. El Guíxols Arena es va omplir d’un públic molt variat per assis­tir a les actu­a­ci­ons de Ray Cuza & Sonora Sazo­nando, The Ori­gi­nal Blues Brot­hers Band (foto) i Bokanté.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia