Música

Alfred García, a Portalblau

El cantant, músic i compositor català Alfred García (El Prat de Llobregat, 1997), un dels artistes més atípics sorgits de la factoria Operación Triunfo, actuarà el divendres 26 de juliol al Fòrum Romà d’Empúries, dins la programació de la 12a edició del festival Portalblau , de música i art a la Mediterrània, que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost en diferents escenaris del municipi de l’Escala. En aquest concert, el primer que s’avança de la programació de Portalblau 2019, Alfred García presentarà el seu primer disc en solitari, 1016 (Universal). Les entrades ja es poden comprar per 28 euros –més 2 euros de despeses de gestió– a través del web portalblau.cat. L’aforament està limitat a 1.500 persones. L’artista i el festival Portalblau han acordat destinar 1 euro de cada entrada venuda a finançar el projecte de l’ONG Proactiva Open Arms , dedicada al salvament de refugiats en diferents punts del Mediterrani.

D’altra banda, Cesk Freixas va obrir dissabte a l’Alfolí de la Sal el nou cicle Portalblau d’hivern, que continuarà el 16 de febrer amb Judit Neddermann i el 30 de març amb Monstre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia