Arts escèniques

Fer poble a través del teatre

El 2004, l’actor i dramaturg Martí Peraferrer va representar, amb el seu grup de teatre, Les vides del Castellum a Sant Julià de Ramis. Els veïns en guardaven un molt bon record i, ara, des del consistori s’ha incentivat una revisió de l’obra, pensada, però, com un projecte teatral col·lectiu implicant-hi els mateixos veïns.

Projecte de sis mesos

En aquest sentit, s’ha començat una campanya motivant la participació dels veïns en les representacions de Les vides del Castellum ja sigui com a actors però també en altres disciplines d’un muntatge teatral, com ara l’escenografia i el vestuari. D’altra banda, Peraferrer revisarà el text de fa quinze anys i s’encarregarà també de dirigir els actors i del procés de càsting d’aquest projecte global, participatiu i de gran format, ja que es representarà a l’escenari natural dels Sants Metges. Per dur a terme el projecte, s’han planificat trobades setmanals els divendres amb els interessats a participar en Les vides del Castellum

“Volem fer poble a través del teatre”, va explicar el regidor de Sant Julià de Ramis Pere Pujolràs d’aquesta iniciativa que es representarà durant dos caps de setmana de juliol. Des del consistori es ressalta també la iniciativa com una eina per fomentar el sentiment d’unió de poble forjat l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia