Música

Vida Festival: un estiu sense fi a Vilanova

Amb el record del Faraday, festival embrionari, cada vegada més llunyà, el Vida celebra des d’avui i fins diumenge a Vilanova i la Geltrú la seva edició número sis, que té com a objectiu igualar els 32.000 espectadors de l’any passat i que, com sempre, es desenvoluparà a la Masia d’en Cabanyes, un marc insuperable a l’hora de celebrar-hi un festival.

Inspirat en un llegendari documental de surf de l’any 1966, el lema d’enguany al Vida és Endless Summer (Estiu sense fi), un leitmotiv que impregnarà la decoració de tots els espais i que remarcarà l’esperit estival d’un festival que, enguany, ha tornat a mostrar el seu bon paladar amb un cartell de talents del pop de generacions diverses. Hot Chip –”un grup que el teníem en els primers dossiers del festival i que ens fascina”, segons afirmava Dani Poveda, codirector del festival, quan es va presentar el Vida el maig passat– i el suec José González –en format de banda, la qual cosa, en ell, no és sempre habitual– protagonitzaran, avui, la jornada inaugural, mentre que, en la de demà, s’hi esperen les visites de Beirut (“un grup que forma part de la línia editorial central del festival”) i Sharon Van Etten, nom a l’alça de l’indie-rock internacional i de la qual, ben segur, molts altres festivals han estat anant al darrere. Dissabte, en la tercera i última jornada, serà el torn de veterans com ara Madness (històrics de l’ska britànic en ple 40è aniversari del seu debut) i The Charlatans, però també de veus tan prometedores com la de Stella Donelly. El cartell, amb una seixantena d’artistes, es completa amb les actuacions, entre d’altres artistes, de Sleaford Mods, Fat White Family, Kevin Morby, Temples, Superchunk, Polo & Pan, Gus Dapperton, Nacho Vegas, Meute, El Mató a un Policía Motorizado i Carolina Durante. La presència de músics catalans, força notable, es veurà traduïda amb les visites de Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Pau Vallvé, Carla, Hidrogenesse i, Miqui Puig & ACP.

La sisena edició del Vida es desplegarà en quatre escenaris i tindrà com a complement un ampli repartiment de discjòqueis que actuaran en l’espai Vida Club.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia