cultura

Bikimel, Els Nens Eutròfics i 4t 1a actuaran diumenge a El Gat Bornaix de Cruïlles

La cantautora sabadellenca Bikimel, Els Nens Eutròfics liderats per l'indomable poeta i activista Josep Pedrals i el grup 4t 1a, amb les seves melodies càlides i intimistes, actuaran aquest diumenge a la segona edició d'El Gat Bornaix, una mostra artística que tindrà lloc al claustre del monestir romànic de Sant Miquel de Cruïlles (19 h, 5 euros), organitzada per l'associació cultural El Gat Bornaix i l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà, Teatraires El Ratinyol, Desastroup i el Departament de Cultura.

Aquest «petit festival dedicat a la creació emergent» iniciarà diumenge les seves activitats a les 12 del migdia amb un espectacle vermut, Cuchara de palo, de la companyia bisbalenca La Dolce Vita. Una exposició fotogràfica de Joan Sabater sobre els punts de llibre, i visites guiades per conèixer millor Sant Miquel de Cruïlles, completaran el programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.