Llibres

Fòrum Edita es convoca a Barcelona avui i demà

Per sisè any es convoca a Barcelona el Fòrum Edita, trobada de debat sobre els grans reptes, oportunitats i problemes del món del llibre i l’edició actual. Sota el títol Creativitat i resiliència en el món del llibre, avui a partir de les sis de la tarda i demà estan programades unes jornades amb l’objectiu de valorar quin és l’estat del llibre. Després que el 2020 analitzessin com havia afectat el sector del llibre la crisi sanitària motivada per la Covid-19, aquest any el debat se centra en oportunitats, noves idees i solucions de futur per a la postpandèmia.

S’analitzarà l’evolució del negoci editorial, des de les mirades europea i americana; la importància de les grans biblioteques com a element de transformació urbana; el paper de les llibreries innovadores; el repte de la presència espanyola a la Fira del Llibre de Frankfurt 2022, i reflexionaran sobre el poder de les històries i les noves tendències literàries.

Codirigit per Patrici Tixis, del Gremi d’Editors; Javier Aparicio, de la UPF, i de Sergio Vila-Sanjuán, i organitzat pel Gremi d’Editors, la Pompeu Fabra i la Barcelona School of Management, el Fòrum Edita té el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i el suport d’Editors.cat, Cedro, el Departament de Cultura, el ministeri i la Federació de gremis d’editors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda