Música

La Mariona vola sola

La guanyadora d’‘Eufòria’ s’estrena en solitari a la Rambla de Figueres en l’última jornada de l’Acústica, que recupera les xifres d’assistència del 2019

Mariona va cantar ‘Llums de mitjanit’amb Miki Núñez i ‘La gent que estimo’amb Edu

Després d’haver cantat amb tot el repartiment d’Eufòria dos dies seguit al Palau Sant Jordi i, entre d’altres compareixences, haver col·laborat aquest estiu amb Joan Dausà a Sitges o amb Josep Carreras a Peralada, Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del concurs de TV3, va estrenar-se finalment ahir com a cantant “en solitari”. Ho va fer a la Rambla de Figueres en el marc de l’última jornada de l’Acústica, amb un repertori de divuit cançons que va començar amb Crazy in Love, de Beyoncé, i va acabar amb I Drove All night, de Roy Orbison, via Céline Dion. Mariona, en una Rambla plena a vessar, va fer-se acompanyar també de Miki Núñez, amb qui va cantar Llums de mitjanit, cançó de l’estiu a TV3, i Edu, vell company d’Eufòria, amb qui va recuperar una de les cançons que ja havien cantat en el concurs: La gent que estimo, d’Oques Grasses. Mariona, amb Aina i Yaiza, dues ballarines, sovint a seu costat, va cantar algunes de les cançons amb les quals va enamorar milers de teleespectadors a Eufòria –des del Driver’s licence, d’Olivia Rodrigo, fins al Bam Bam, de Camila Cabello i Ed Sheeran– i va donar algunes pistes de com sonarà el seu debut en solitari, amb l’aixopluc de la discogràfica Música Global i una data de presentació ja anunciada: 16 d’abril del 2023 a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona, l’antiga Barts.

Amb els concerts a la Rambla de, primer, Mariona Escoda i, després, l’Orquestra Di-versiones, l’Acústica va tancar ahir la seva dinovena edició tot celebrant haver recuperat les xifres d’assistència del 2019 i haver arribat a “nous públics que no es volen perdre els grans himnes dels artistes de l’any”.

Oques Grasses, Sopa de Cabra, Ptazeta, Joan Dausà, Mariona Escoda, Els Catarres i The Tyets són els que, aquests dies a Figueres, més públic han reunit, i el fet que més del 95% dels artistes programats hagin estat de Catalunya i que dinou de les trenta-dues propostes musicals programades actuessin per primera vegada a l’Acústica evidencia, segons el festival, “el bon moment pel qual passa la música catalana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia