Cultura

El periodista Eugeni Rius presenta a Alp el seu llibre de crítica a les 'frivolitats' dels restaurants de moda i el 'fashion food'

CATALUNYA

El periodista gastronòmic Eugeni Rius ha presentat a Alp el seu nou llibre, una anàlisi crítica sobre les 'frivolitats' dels restaurants de moda, i del que anomena 'fashion food'. El llibre es titula Les extravagàncies del fashion food. Un llibre agredolç.

El seu autor posa de manifest que les modes han entrat en el món de la cuina transformant els cuiners en creadors artístics que en molts casos venen fum. A la vegada, Rius lloa les grans figures de la cuina catalana que han traspassat les fronteres i s'han convertit en icones mundials de la gastronomia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

Pearl Jam, a Barcelona després d’un mareig de preus dinàmics

BARCELONA

Liddell i Baró d’Evel sota el volcà francès a Avinyó

Avinyó
Xavier ‘Xevi’ Sala i Costa
Il·lusionista

“Un artista ha de seguir dalt de l’escenari mentre el cos aguanti”

Santa Cristina d’Aro
cultura

Mor l’artista d’avantguarda Gerard Sala als 82 anys a Badalona

música

L’holandès Tom Kerstens obre el 21è Festival de Guitarra Girona Costa Brava

Girona
música

La 17a edició del Vijazz porta Hiromi, Cory Henry i Lizz Wright a Vilafranca

vilafranca del penedès
Crítica

Una gravetat aleatòria

ARTS EN VIU

L’espectacle més gran de Dagoll Dagom, com a inici del comiat

BARCELONA
música

Mishima, Magalí Datzira, Ernest Crusats i Magalí Sare actuaran al terrat de La Fàbrica de Celrà

celrà