Cultura

Joel Joan, elegit nou president del Col·legi de Directors de Catalunya

L'actor i director Joel Joan ha estat elegit nou president del Col·legi de Directors de Catalunya, segons que ha informat aquesta entitat, que aglutina més d'un centenar de realitzadors.

El nou director ha assenyalat que la seva proposta és "mirar a Europa per obrir noves vies de col·laboració industrial i artística per al nostre cinema, que té talent i recursos humans suficients en tots els àmbits professionals, per explicar la nostra realitat al món".

Els objectius de la nova junta són repensar "les relacions dels cineastes catalans amb Europa, l'impuls d'organismes unitaris del sector i l'organització dels 'Premis Barcelona de cinema'", segons fonts del Col·legi de Directors.

La junta
Formen també part de la nova junta Santiago Lapeira i Carlos Benpar, com a vicepresidents, Lluís Valentí, com a tresorer, Ignasi P. Ferrer, com a secretari, i Albert Serra, Carles Torras i Xavier-Daniel Gómez, com a vocals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.